Blog Image

Pilaris - blog

Velkommen!

Jeg heter Kjersti, og skriver om det meste som skjer i livet mitt. Mer om meg finner du på hjemmesiden min.

Kos deg med lesingen, og legg gjerne igjen en kommentar, så jeg vet at noen leser!
Jeg kan kontaktes på mail kjersti(a)pilaris.net

Bilder finner du i galleriet. Bildene er underlagt loven om opphavsrett.

Vannkvalitet og annet vann

Litt om det meste Posted on Thu, March 11, 2010 20:16:28

Her ser dere hvordan vannkvaliteten fra springen er i dag, 5 dager etter at pumpa i brønnen ble byttet:
Ikke akkurat innbydende til annet enn å trekke ned på do med…

Og for å toppe det hele: når vi kom ut på kjøkkenet etter å ha spist middag tidligere i dag, var det vann på gulvet. Såvidt vi kan forstå har det da kommet opp av sluket i oppvaskmaskinen, for vi finner ikke noen annen lekkasje noe som helst annet sted. Enten er nå gråvannstanken full, eller så fikk utslagsrøret hikke. Satser på det siste, for nå er det nok altså.

Bildet finnes i større versjon i denne mappen.



Savner hytta mi

Litt om det meste Posted on Thu, March 11, 2010 16:14:57

Her om dagen snakket E og jeg om hytta mi. Husker ikke lenger hva det var vi snakket om, men jeg kjente plutselig at jeg savnet hytta, for første gang siden jeg flyttet derfra for 4 1/2 år siden. Frem til jeg flyttet dit, har jeg jo vært der ute jevnlig helt siden jeg var et halvt år gammel, men det å bo der i 4 1/2 år tok totalt knekken på all lyst til å være der. Jeg har selvsagt vært utom etter at jeg kjøpte huset mitt, men ikke sovet der ute.
Til sommeren skal vi være der en ukes tid tenkte vi, siden det ikke blir ferie noe annet sted for å spare penger. Og jeg må si jeg gleder meg! Selv om dette bildet er tatt på vinteren, er det ikke vanskelig å se hvor fint det er der om sommeren:
Nå skal det sies at dette er utsikten fra stranda, ikke fra hytta, men stranda er en så utrolig stor del av barndommen og oppveksten min, at stranda liksom er litt min også 🙂