Jeg er fast leser av Anette-Maries blogg. For en godt stund siden kom hun med dette tipset til frokost eller mellommåltid, og det har blitt liggende i bakhodet mitt som noe jeg må teste. Så i går handlet jeg inn cottage cheese, nøtter, ekstra rosiner og et eple, og endte opp med dette til frokost i dag:
Altså… Jeg liker nøtter. Jeg liker rosiner. Jeg liker eple. Men den cottage cheese’n klarer jeg bare ikke å få meg selv til å like i det hele tatt, jeg blir rett og slett bare kvalm. Ga det en ordentlig sjanse, fikk vel i meg halve bollen, men da var det stopp.
Ser nå at hun i kommentarfeltet på innlegget bekrefter at man kan bruke yoghurt istedenfor, og da er vi mer på mitt nivå, så da får jeg teste det neste gang.

Bildet finnes i større versjon i denne mappen, hvis noen i det hele tatt skulle ha behov for å se på det 🙂