Om noen dager fyller L 2 år, og i ettermiddag var jeg oppom med gaven fra oss.
Hennes mor er veldig glad i Egners bøker, så da ble det Folk og røvere i Kardemomme by. Satser på at snuppa også vil sette pris på Egner når hun blir litt større. Og en større solstråle av en 2-åring skal man lete lenge etter, hun bare smiler 🙂

Årets første grillings hadde vi i dag, har lengtet etter det helt siden sesongen ble avsluttet i fjor. Fikk dilla på balsamicodressing på tomater i fjor, så det måtte vi jo ha i dag også:
Når vi griller, vil D ha pølse, så da blir det pølse. Ostepølse i dag. Og så marinerte vi svinefileter. Fikk ikke tak i den Jack Daniels-marinaden vi falt for i fjor, men dagens marinade funket den også.
Nå skal kvelden brukes til å se på Farmen og bare sløve. Ha en fin lørdag alle sammen!

Bildene kan sees i denne mappen også.