E har hatt to kjøretimer denne uka, og han har også fått teoriboka, så nå tilbringer han hvert ledige minutt med lesing og pugging:
Han har også en oppgavebok som jeg skal høre han i når vi kommer så langt, skal bli spennende å se hvor mye jeg klarer selv også 🙂

Nede i hagen er det masse buskas som helt siden jeg kjøpte huset har delvis skjult en steinmur. Jeg har hele tiden tenkt at den vil jeg ha frem, og i dag satt vi igang med det. Her er førbilde:
Og sånn ser det ut nå når vi har gitt oss:
En aldri så liten smule forskjell kan du si! Er begrenset hvor lenge ryggen min orker slikt arbeid, men jeg er fornøyd! Dette er i en krok av hagen hvor det er veldig mye skygge, og den store busken i bakgrunnen tar fort over, så det er ikke stort jeg kan plante bak muren som vil overleve, men jeg får se hva jeg finner etter hvert.

Bildene kan sees i større versjon i denne mappen.