Egentlig burde det være et forbud mot å ha ordene gode+nyheter+regning i samme setning, for det finnes ikke noe gode ting rundt regninger. Men når vi først er nødt til å ha disse regningene, så finnes det av og til noe positivt rundt de.

Her om dagen skrev jeg dette innlegget om et krav jeg plutselig fikk på en avtale jeg hadde gjort med et firma om nedbetaling av en stor regning. I dag fikk jeg svar på mailen, og vedkommende kundebehandler beklaget så mye, fordi hun hadde glemt å legge inn avtalen, så regningen hadde fulgt vanlig prosedyre og blitt sendt videre for purring, inkassovarsel og eventuelt inkasso. Så jeg fikk beskjed om å kaste kravet og forholde meg til inngått nedbetalingsavtale, og det var det svaret jeg håpet på å få. Så da kan man vel kalle det for en god nyhet om en regning.