Blog Image

Pilaris - blog

Velkommen!

Jeg heter Kjersti, og skriver om det meste som skjer i livet mitt. Mer om meg finner du på hjemmesiden min.

Kos deg med lesingen, og legg gjerne igjen en kommentar, så jeg vet at noen leser!
Jeg kan kontaktes på mail kjersti(a)pilaris.net

Bilder finner du i galleriet. Bildene er underlagt loven om opphavsrett.

Endelig bedring i vannkvaliteten!

Litt om det meste Posted on Mon, March 15, 2010 19:21:51

E hadde gode nyheter til meg når jeg kom fra jobb i dag, vannkvaliteten har endelig begynt å bedre seg!
(ja, jeg vet bildet er skjevt 😉 )

Nå er det ihvertfall nesten så vi kan dusje hjemme, regner med at det blir helt bra om en dag eller to. Og da er vi tilbake til å kunne bruke både oppvaskmaskinen og vaskemaskinen igjen også, så takk og pris for noen gode nyheter!

Bildet kan sees i større versjon i denne mappen, da får du også sett det forrige bildet av vannet rett før dette, så du kan sammenligne 🙂



Totalt utslitt

Litt om det meste Posted on Mon, March 15, 2010 18:30:52

I dag er jeg bare helt ferdig i både hode og kropp. Aner ikke helt hvorfor, men jeg føler meg helt tom for energi.
Ryggen er småvond, men det har den egentlig vært siden i går, så jeg vet årsaken og vet også hva jeg må/bør gjøre for å holde det under kontroll.
Hodet mitt har vel tatt kvelden fordi det har vært mange vanskelige kunder på jobb i dag, pluss at jeg ikke fikk den avdragsordningen jeg håpte hos et av firmaene, så jeg må gruble litt på hvordan å stokke om pengene for å få de til å strekke til både til regninger og mat, bensin og røyk.
Jeg vet at alt stort sett ordner seg til slutt, men når man står midt oppe i en sånn situasjon som vi gjør nå, har jeg av og til bare lyst til å legge meg ned og sove helt frem til noen andre har tatt tak i alt og ordnet det for meg.
Ironisk nok husker jeg fremdeles hvordan det var å være tenåring og bare ønske at man ble voksen, men det er pokker meg ikke noe morsomt å være voksen altså!