I dag er jeg bare helt ferdig i både hode og kropp. Aner ikke helt hvorfor, men jeg føler meg helt tom for energi.
Ryggen er småvond, men det har den egentlig vært siden i går, så jeg vet årsaken og vet også hva jeg må/bør gjøre for å holde det under kontroll.
Hodet mitt har vel tatt kvelden fordi det har vært mange vanskelige kunder på jobb i dag, pluss at jeg ikke fikk den avdragsordningen jeg håpte hos et av firmaene, så jeg må gruble litt på hvordan å stokke om pengene for å få de til å strekke til både til regninger og mat, bensin og røyk.
Jeg vet at alt stort sett ordner seg til slutt, men når man står midt oppe i en sånn situasjon som vi gjør nå, har jeg av og til bare lyst til å legge meg ned og sove helt frem til noen andre har tatt tak i alt og ordnet det for meg.
Ironisk nok husker jeg fremdeles hvordan det var å være tenåring og bare ønske at man ble voksen, men det er pokker meg ikke noe morsomt å være voksen altså!