Blog Image

Pilaris - blog

Velkommen!

Jeg heter Kjersti, og skriver om det meste som skjer i livet mitt. Mer om meg finner du på hjemmesiden min.

Kos deg med lesingen, og legg gjerne igjen en kommentar, så jeg vet at noen leser!
Jeg kan kontaktes på mail kjersti(a)pilaris.net

Bilder finner du i galleriet. Bildene er underlagt loven om opphavsrett.

Nå også på Twitter

Litt om det meste Posted on Sun, March 28, 2010 20:14:47

Ja ja ja, så klarte jeg ikke å dy meg da 😉 Mitt forrige opphold på Twitter ble ikke særlig langvarig, så vi får se hvor lenge det varer denne gangen.
Er du på Twitter? Legg igjen twitter-adressen din i kommentarfeltet, så følger jeg deg 🙂 Mitt brukernavn er PilarisKjersti.



Nøytrale lesere

Litt om det meste Posted on Sun, March 28, 2010 15:36:17

Jeg holdt en avstemming tidligere denne uken, hvor jeg ba dere om å kommentere for eller imot at jeg skulle lage en profil for hjemmesiden min for Twitter. Jeg fikk èn kommentar, og der var svaret at jeg skulle bestemme selv 🙂 Så jeg får bare anta at dere som leser enten er rimelig nøytrale eller at dere ikke bryr dere om å kommentere. Helt greit det, jeg ser på statistikken for besøk på siden min at det er en del av dere som stikker innom, og det er hovedsaken for meg 🙂

Når det gjelder Twitter, har jeg ennå ikke helt bestemt meg…tror jeg…



Oppbevaring og oppvaskmaskin

Litt om det meste Posted on Sun, March 28, 2010 11:31:16

Her er bildet av gjesterommet her hjemme, hvor vi har fått stablet alt jentene og jeg pakket ned i går:
Dukkesengen og sengen med alle bamsene i bakgrunnen hører til på gjesterommet, men alt av poser og esker kommer fra hytta. Sjøkartet i bakgrunnen hører også til der, det er jeg så glad i!
Bildet kan sees i større versjon i denne mappen.

Vi har jo også hatt problemer med oppvaskmaskinen siden vi fikk tilbake vannet. Etter at maskinen er ferdig, kommer det vann opp gjennom sluket i den. I går kjøpte jeg en flaske med flytende avløpsrens som vi fikk helt i, og så satt jeg på maskinen i morges. Men det hjalp ikke i det hele tatt, den fortsatte å ta inn vann. Så stengte vi hovedkrana, og da stoppet det. Det vil si at det er ventilen i maskinen som er gåen, og det vil koste en del å fikse. Men når vi åpnet krana igjen, ser det ut som om den ikke tar inn vann lenger. Vi må jo få fikset dette, men hvis den ikke starter å ta inn vann igjen, er jo det løsningen for å faktisk kunne bruke den frem til vi får råd til å fikse eller kjøpe ny.