Her er bildet av gjesterommet her hjemme, hvor vi har fått stablet alt jentene og jeg pakket ned i går:
Dukkesengen og sengen med alle bamsene i bakgrunnen hører til på gjesterommet, men alt av poser og esker kommer fra hytta. Sjøkartet i bakgrunnen hører også til der, det er jeg så glad i!
Bildet kan sees i større versjon i denne mappen.

Vi har jo også hatt problemer med oppvaskmaskinen siden vi fikk tilbake vannet. Etter at maskinen er ferdig, kommer det vann opp gjennom sluket i den. I går kjøpte jeg en flaske med flytende avløpsrens som vi fikk helt i, og så satt jeg på maskinen i morges. Men det hjalp ikke i det hele tatt, den fortsatte å ta inn vann. Så stengte vi hovedkrana, og da stoppet det. Det vil si at det er ventilen i maskinen som er gåen, og det vil koste en del å fikse. Men når vi åpnet krana igjen, ser det ut som om den ikke tar inn vann lenger. Vi må jo få fikset dette, men hvis den ikke starter å ta inn vann igjen, er jo det løsningen for å faktisk kunne bruke den frem til vi får råd til å fikse eller kjøpe ny.