Blog Image

Pilaris - blog

Velkommen!

Jeg heter Kjersti, og skriver om det meste som skjer i livet mitt. Mer om meg finner du på hjemmesiden min.

Kos deg med lesingen, og legg gjerne igjen en kommentar, så jeg vet at noen leser!
Jeg kan kontaktes på mail kjersti(a)pilaris.net

Bilder finner du i galleriet. Bildene er underlagt loven om opphavsrett.

Jeg håper inderlig at jeg kan bake!

Litt om det meste Posted on Sat, April 03, 2010 21:18:27

Som sagt tidligere, skal jeg ikke skryte på meg noen store bakeferdigheter. Men når det gjelder en tur til Nordens Ark, kan ikke det skje uten at jeg har bakt horn med ost og pølser. Så da var det bare å trå til i dag.
Alle ingredienser til deigen er på plass. For første gang brukte jeg flytende margarin, og jeg tror at mengden derfor ble litt feil. Deigen ble veldig mye mer klissete enn den pleier å være, men her står den ihvertfall til heving.
Deigen fikk trukket til seg en del mel når jeg kjevlet den ut, og da ble den betraktelig mindre seig. E var snill og rullet inn pølse og ost i hornene for meg, og her er de ferdig etterhevet og klare for ovnen:
Og etter 15 minutter i ovnen ser de slik ut:
Litt vel mørke etter min mening, men så lenge jeg ikke sjekker de litt før klokka ringer, får jeg skylde meg selv. Så gjenstår det å sjekke i morgen om de er spiselige, da finner vi ut om jeg kan bake 🙂

Bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.



Jeg ser farger!

Litt om det meste Posted on Sat, April 03, 2010 17:42:28

For første gang siden i høst ser jeg nå farger ute!
Synes hele vinteren har bestått av hvitt, grått, sort og beige, så det var en utrolig deilig følelse å se noe annet ute.
Og så er jo krokusen så nydelig der den baner seg vei opp gjennom det meste bare fordi den kjenner at sola finnes et sted der oppe. Nå er det vår, folkens!

Bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.



Nettløs

Litt om det meste Posted on Sat, April 03, 2010 14:24:26

Nettet forsvant her i sta. Hadde tidligere ordnet litt med et par potteplanter som absolutt ikke så bra ut, og tiltakslysten for å gjøre noe mer fornuftig når jeg ikke hadde pc’en å sløve foran var lik null.
Derfor ble det popcorn og saft
og My best friends wedding
Ren og skjær tankeløs underholdning som jeg nesten sovnet av 🙂



Fri for planer

Litt om det meste Posted on Sat, April 03, 2010 08:48:00

God morgen!
Har vært våken nesten tre timer nå, har fått vannet planter, satt på oppvaskmaskinen og fått fyr i ovnen. Sitter og lurer litt på hva dagen i dag bringer, da vi fant ut i går kveld at vi dropper Nordens Ark i dag siden værvarselet var litt varierende. På utsiden av vinduene her hjemme letter nå morgentåken og det ser ut til å bli en nydelig dag, men jeg rekker uansett ikke å bake horn nå, så ingen Nordens i dag. Skal følge med på værvarselet for i morgen, kanskje vi får dratt da.
Har derfor ingen planer for i dag i det hele tatt. Blir vel litt småpusling hjemme tenker jeg, rydde litt her og der, sløve foran pc’en eller tv’en, og glede seg til stek til middag 🙂