Som sagt tidligere, skal jeg ikke skryte på meg noen store bakeferdigheter. Men når det gjelder en tur til Nordens Ark, kan ikke det skje uten at jeg har bakt horn med ost og pølser. Så da var det bare å trå til i dag.
Alle ingredienser til deigen er på plass. For første gang brukte jeg flytende margarin, og jeg tror at mengden derfor ble litt feil. Deigen ble veldig mye mer klissete enn den pleier å være, men her står den ihvertfall til heving.
Deigen fikk trukket til seg en del mel når jeg kjevlet den ut, og da ble den betraktelig mindre seig. E var snill og rullet inn pølse og ost i hornene for meg, og her er de ferdig etterhevet og klare for ovnen:
Og etter 15 minutter i ovnen ser de slik ut:
Litt vel mørke etter min mening, men så lenge jeg ikke sjekker de litt før klokka ringer, får jeg skylde meg selv. Så gjenstår det å sjekke i morgen om de er spiselige, da finner vi ut om jeg kan bake 🙂

Bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.