Blog Image

Pilaris - blog

Velkommen!

Jeg heter Kjersti, og skriver om det meste som skjer i livet mitt. Mer om meg finner du på hjemmesiden min.

Kos deg med lesingen, og legg gjerne igjen en kommentar, så jeg vet at noen leser!
Jeg kan kontaktes på mail kjersti(a)pilaris.net

Bilder finner du i galleriet. Bildene er underlagt loven om opphavsrett.

Boktips

Litt om det meste Posted on Wed, February 03, 2010 21:08:54

Jeg er lesehest av dimensjoner, men rimelig kresen på hva jeg vil lese. Normalt går det helst i krim, men det siste året har jeg fått øynene litt opp for typiske “easy-reading”-jente-bøker, sånn som Shopaholiker-bøkene og lignende. Noe jeg derimot aldri har vært særlig interessert i, er historiske bøker, uansett om de dreier seg om reelle hendelser eller fiksjon. Det skal liksom være nåtid!
Men min kjære kjøpte seg en triologi for en tid tilbake som jeg satt i gang med i mangel på noe annet å lese. Og den er rett og slett bare knallbra! Er snart ferdig med bok 2, bok 3 kan visstnok leses frittstående, men handlingen er lagt til samme by, bare litt senere i tid. Serien jeg snakker om er Ken Follets Stormenes tid 1 – Sverdet og korset, Stormenes tid 2 – Katedralen, og I all evighet.

Anbefales på det absolutt sterkeste hvis du er glad i å lese!



Skal være så søring som jeg bare kan være!

Litt om det meste Posted on Wed, February 03, 2010 18:33:14

Akkurat i dag er jeg skikkelig søring! Totalt sutreinnlegg om elendig vær og elendig kjøreforhold! Vel, jeg klager egentlig ikke på været i seg selv, for jeg er glad i at det virkelig er vinter når kalenderen sier at vi skal ha vinter, men det forutsetter at jeg kan slippe å kjøre bil.
Formen var såpass mye bedre i går kveld at det var bare å stå opp tidlig i dag for å dra på jobb. Det snødde jo som bare i går, så jeg satt vekkerklokka (eller rettere sagt alarmen på mobilen) til kl. 0615, men våknet kl. 0610. En kjapp tur på badet og en røyk ved kjøkkenbordet, så var det bare å komme seg avgårde. Vasset i 20 cm snø fra huset til garasjen, og det var et aldri så lite helv… å komme seg opp på veien, dere som har vært her vet jo hvordan den innkjørselen ser ut…
Det så ikke ut som veiene var måkt i det hele tatt, så krypkjøring til by’n var det eneste alternativet. Men det var jo ikke det spor bedre i by’n heller. Og E6 var jo et kapittel for seg selv, så jeg brukte 1 time og 20 minutter på å komme meg til jobb. Jeg hater vinterveier!!!
E6 var bra når jeg skulle hjem, og det var blitt betraktelig bedre i by’n også, men fra Hovland og hjem var det like ille igjen. Skal ærlig innrømme at jeg slapp forbi en tømmertrailer på vei hjem, for jeg følte meg ikke helt høy i hatten av å ha den liggende rett bak meg. Min kjære har vært utrolig flink og måkt hele innkjørselen og gårdsplassen i dag, så der var det heldigvis kjørbart igjen.
Men ja, nå om dagen er jeg søring så det holder, jeg syter og klager og skulle ønske jeg kunne gått i hi eller hatt hjemmekontor når det er sånn som det har vært i dag. Uansett hva nordlendinger sier, er ikke vi søringer vant med å få 25 cm snø på så kort tid, så da er det nødt til å bli kaos og “kjør-sakte-aksjoner”! Sutre… 🙁