Jeg er lesehest av dimensjoner, men rimelig kresen på hva jeg vil lese. Normalt går det helst i krim, men det siste året har jeg fått øynene litt opp for typiske “easy-reading”-jente-bøker, sånn som Shopaholiker-bøkene og lignende. Noe jeg derimot aldri har vært særlig interessert i, er historiske bøker, uansett om de dreier seg om reelle hendelser eller fiksjon. Det skal liksom være nåtid!
Men min kjære kjøpte seg en triologi for en tid tilbake som jeg satt i gang med i mangel på noe annet å lese. Og den er rett og slett bare knallbra! Er snart ferdig med bok 2, bok 3 kan visstnok leses frittstående, men handlingen er lagt til samme by, bare litt senere i tid. Serien jeg snakker om er Ken Follets Stormenes tid 1 – Sverdet og korset, Stormenes tid 2 – Katedralen, og I all evighet.

Anbefales på det absolutt sterkeste hvis du er glad i å lese!