Blog Image

Pilaris - blog

Velkommen!

Jeg heter Kjersti, og skriver om det meste som skjer i livet mitt. Mer om meg finner du på hjemmesiden min.

Kos deg med lesingen, og legg gjerne igjen en kommentar, så jeg vet at noen leser!
Jeg kan kontaktes på mail kjersti(a)pilaris.net

Bilder finner du i galleriet. Bildene er underlagt loven om opphavsrett.

Kister fra hytta

Litt om det meste Posted on Sat, April 10, 2010 21:25:56

Huff…er det bare meg som synes ordet kiste bare er makabert? Men kistene er jo kister da, selv om det ikke er triste kister jeg skal snakke om. For jeg har da ærlig talt ikke triste kister på hytta!
Kistene sto selvsagt på gulvet og har derfor blitt rimelig våte i bunnen. Derfor har vi nå tatt de med hjem og satt de på høykant for at de skal få tørket så bra som mulig.

Jeg synes faktisk de ble ganske dekorative på høykant også jeg da! Nå har jeg på ingen måte noe som helst greie på interiør, men jeg så for meg at “dørene” (lokkene) står litt mer åpne, og så kunne det stå en vase med tørkede blomster eller noe sånt inni der 🙂 Men, de er bare her midlertidig, så det er ingen vits i å planlegge noe med de. Oppgavene til disse kistene er oppbevaring, og sånn skal det forbli 🙂

De er forresten kledd med papir innvendig, så jeg vurderer å rive ut det papiret for å hjelpe til med tørkeprosessen. Noen som vet om det er noe vits?
Og noen som vet om jeg kan kalle de for noe annet enn kister? Skipskofferter kanskje?

Begge bildene finnes i større versjoner i denne mappen.



Geocaching, pakking, handling og mer geocaching

Litt om det meste Posted on Sat, April 10, 2010 16:00:03

Startet dagens rundtur med at E kjørte hjemmefra og ned til parkeringen for dagens første cache. Jeg synes det gikk veldig bra med kjøringa, selv om jeg misliker å sitte i passasjersetet, uansett hvem som kjører. Stolt av han jeg!
Parkerte like ved steinbruddet på Ystehede og gikk derfra for å finne Ystehede Quarry and Skriverøya. I cache-beskrivelsen står det koordinater til hvor man kan gå, men jeg var litt for høy på pæra på forhånd og tenkte at de trenger vi ikke. Så vi la i vei, selvsagt i feil retning… Kom ut ved sjøen noe sør (cirka) for cachen og fikk oss en grusom klatretur som inkluderte kvister i øret for min del og kvister i øyet for E’s del, E måtte dytte meg i rumpa for at jeg skulle komme meg opp et sted, og vi lo godt av oss selv flere ganger underveis 🙂 Men det var fin utsikt der da!
Kom oss til slutt over i litt mer enkelt terreng, og fant fort frem til området cachen skulle ligge i. Og der var den også gitt 🙂
Logget denne kl. 1030 og tok med en geocoin/travelbug (usikker på hvem av de det var).
Kom oss nogenlunde greit tilbake til bilen, fant et par interessante skilt om Karl XII og bronsealderen underveis.

Dro så videre til hytta og har fått tatt med to fulle kister, mesteparten av teppene/filleryene og et par store poser med diverse småting, så nå prøver vi å få plass til å lagre alt på gjesterommet og det uferdige garderoberommet her.

Etter litt handling på Kiwi, kjørte vi for å finne cachen Aspedammen Childhood memories #6. Siden vi var usikre på hvor på Aspedammen denne lå, satt E med GPS’en mens jeg kjørte. Etter å ha kjørt forbi to ganger, skjønte vi hvor den var, og da var det lett å finne den.
Logget denne kl. 1335 og la igjen geocoinen/travelbug’en fra den forrige cachen.

Veldig godt å være i gang med cachinga igjen, kjenner at jeg har savnet det veldig!

Bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.



Klar for dagen

Litt om det meste Posted on Sat, April 10, 2010 07:48:53

God morgen!
Her sitter vi og våkner og er egentlig ganske klare for at dagen skal begynne. Litt frokost først, så er det klart for geocaching, pakking, vanning av planter, handling og mer geocaching.
Denne uka har virket lang til tross for at det har vært en fire-dagers-arbeidsuke, jeg liker best når fridagen havner på fredag jeg da 🙂 Men nå er det endelig helg, og selv om det er mye som skal gjøres i helga, er det en god følelse med helg!
Kos dere alle sammen!