Huff…er det bare meg som synes ordet kiste bare er makabert? Men kistene er jo kister da, selv om det ikke er triste kister jeg skal snakke om. For jeg har da ærlig talt ikke triste kister på hytta!
Kistene sto selvsagt på gulvet og har derfor blitt rimelig våte i bunnen. Derfor har vi nå tatt de med hjem og satt de på høykant for at de skal få tørket så bra som mulig.

Jeg synes faktisk de ble ganske dekorative på høykant også jeg da! Nå har jeg på ingen måte noe som helst greie på interiør, men jeg så for meg at “dørene” (lokkene) står litt mer åpne, og så kunne det stå en vase med tørkede blomster eller noe sånt inni der 🙂 Men, de er bare her midlertidig, så det er ingen vits i å planlegge noe med de. Oppgavene til disse kistene er oppbevaring, og sånn skal det forbli 🙂

De er forresten kledd med papir innvendig, så jeg vurderer å rive ut det papiret for å hjelpe til med tørkeprosessen. Noen som vet om det er noe vits?
Og noen som vet om jeg kan kalle de for noe annet enn kister? Skipskofferter kanskje?

Begge bildene finnes i større versjoner i denne mappen.