Startet dagens rundtur med at E kjørte hjemmefra og ned til parkeringen for dagens første cache. Jeg synes det gikk veldig bra med kjøringa, selv om jeg misliker å sitte i passasjersetet, uansett hvem som kjører. Stolt av han jeg!
Parkerte like ved steinbruddet på Ystehede og gikk derfra for å finne Ystehede Quarry and Skriverøya. I cache-beskrivelsen står det koordinater til hvor man kan gå, men jeg var litt for høy på pæra på forhånd og tenkte at de trenger vi ikke. Så vi la i vei, selvsagt i feil retning… Kom ut ved sjøen noe sør (cirka) for cachen og fikk oss en grusom klatretur som inkluderte kvister i øret for min del og kvister i øyet for E’s del, E måtte dytte meg i rumpa for at jeg skulle komme meg opp et sted, og vi lo godt av oss selv flere ganger underveis 🙂 Men det var fin utsikt der da!
Kom oss til slutt over i litt mer enkelt terreng, og fant fort frem til området cachen skulle ligge i. Og der var den også gitt 🙂
Logget denne kl. 1030 og tok med en geocoin/travelbug (usikker på hvem av de det var).
Kom oss nogenlunde greit tilbake til bilen, fant et par interessante skilt om Karl XII og bronsealderen underveis.

Dro så videre til hytta og har fått tatt med to fulle kister, mesteparten av teppene/filleryene og et par store poser med diverse småting, så nå prøver vi å få plass til å lagre alt på gjesterommet og det uferdige garderoberommet her.

Etter litt handling på Kiwi, kjørte vi for å finne cachen Aspedammen Childhood memories #6. Siden vi var usikre på hvor på Aspedammen denne lå, satt E med GPS’en mens jeg kjørte. Etter å ha kjørt forbi to ganger, skjønte vi hvor den var, og da var det lett å finne den.
Logget denne kl. 1335 og la igjen geocoinen/travelbug’en fra den forrige cachen.

Veldig godt å være i gang med cachinga igjen, kjenner at jeg har savnet det veldig!

Bildene kan sees i større versjoner i denne mappen.