Unnskyld for lite blogging for tiden, men jeg er fremdeles ikke i form. Var hjemme fra jobb i går, forsøkte meg på jobb noen timer i dag, men det funker bare ikke. Har fått legetime til fredag, så da får vi se hva som kommer frem. Regner ikke med at det er spesielt interessant å lese om at jeg ligger på sofaen og ser på tv, så da venter jeg heller med å blogge til jeg har noe annet å skrive om.

Ellers må jeg bare få si ifra at utseendet og mulighetene i denne bloggen er begrenset. Jeg bruker en ferdig mal fra domeneleverandøren min, og da er det få innstillinger jeg har mulighet til å påvirke selv. Fikk en kommentar her om dagen om at det er slitsomt å lese kommentarene så lenge de kommer over hverandre, dvs den nyeste alltid øverst, og jeg er så enig så enig i at det er helt bak mål, men jeg får ikke endret på det.
På samme måte får jeg ikke skrevet noe innlegg om f.eks. en artikkel i VG med link til artikkelen, pinget det på Twingly og at det så kommer opp link til mitt innlegg under artikkelen i VG. Dette er funksjoner som ikke eksisterer i malen, jeg har allerede spurt domeneleverandøren om dette.
Alternativt kunne jeg selvsagt brukt noe sånt som WordPress eller lignende og fått det inn i domenet mitt (har ikke peiling på sånt selv, men jeg mener å ha hørt at det er mulig), men det betyr at jeg må legge ned eller arkivere denne bloggen, og det har jeg så absolutt ikke lyst til. Affeksjonsverdien til denne bloggen er større enn irritasjonen over manglende funksjoner.
Men hvis noen har forslag til hvordan jeg kan overføre alle disse innleggene til en bloggplattform som fungerer bedre, slik at jeg bare kan fortsette med samme utseende, men med mer funksjoner, tar jeg de imot med stor takk!

God lillelørdag!