Var hos legen i dag, og ble sykemeldt. Ikke så lenge, men nok til at jeg forhåpentligvis får hentet meg inn igjen. Krysser fingrene!

Hodepinen var ikke så ille i dag, så da tok vi oss en tur til Eskeviken for å finne tre cacher. Den første var Steinhylla ved Eskeviken, og den gikk egentlig greit å finne, bortsett fra at vi er elendige på å følge stier, så det blir mye gåing gjennom busker og kratt 🙂
Logget denne kl. 1055. På vei derfra kom jeg over noen busker med nydelige farger på bladene, veldig mørk lilla. Nesten umulig å se det på bildet, men here goes:
Så gikk vi videre til Pirates of the Iddefjord. Denne gikk også relativt greit å finne.
Logget denne kl. 1115. Det var folk fra kystverket som inspiserte fyret der, men jeg tror ikke de så oss 🙂 Nydelig utsikt var det der også, men litt for kaldt ennå til å nytes skikkelig.
Siste cache for dagen var Abies Artus Litus. Gikk greit å følge stien i riktig retning, men å finne cachen var en av de vanskeligere vi har vært gjennom. Dårlig dekning på GPS’en, en lite nøyaktig GPS og relativt vanskelig terreng i våre øyne. Ikke hadde vi noe hint på hvor den skulle ligge heller, så her slet vi skikkelig. Men vi fant den til slutt!
Logget denne kl. 1210 og tok med en Geocoin som vi forhåpentligvis finner et nytt sted til i løpet av helgen.

Var ordentlig slitne etterpå, men det var en deilig tur. Møtte S på vei til butikken, koselig å skravle litt med henne igjen.
E kjørte hjem fra butikken, og jeg synes det går bedre og bedre. Litt ting å terpe på blir det jo, men jeg er fremdeles ikke redd når jeg sitter på med han 🙂

Bildene finnes også i denne mappen.