Siden 2. juli 2007 har jeg blogget her. Jeg var så stolt over å klare å få bloggen opp og gå, og ikke minst at den var på mitt eget domene. Har fått litt hjelp underveis, men mesteparten har jeg fikset selv (ta med i betraktning at utseendet er en mal fra domeneleverandøren da 🙂 ). Dette blir det siste innlegget, nr. 313 i rekken.

Jeg startet med å skrive på engelsk siden jeg har engelskspråklige venner både i England og i Australia, men etter en stund fant jeg ut at det var enklere å blogge på norsk, jeg fikk sagt ting mer som jeg ville da, og det finnes jo så mange oversettelsesprogram der ute, at utenlandsvennene ville klare å henge med nogenlunde uansett.

Bloggen har vært med gjennom massevis av oppturer og nedturer, det ligger masse minner her som jeg garantert kommer til å gå tilbake og lese om igjen og igjen. Men nå er det over.

Jeg forflytter meg ikke langt da. Har fått en ny blogg på domenet mitt, og håpet er at den bloggen gir meg mer frihet til å skreddersy innleggene og ikke minst utseendet på bloggen.

På forsiden av hjemmesiden min vil det i løpet av dagen komme en endring. Knappen for Nyheter vil heretter linkes til den nye bloggen, og den nye knappen Gammel blogg vil linkes til denne bloggen.

Takk og farvel, sees på nytt sted 🙂