I februar skrev jeg tipset jeg dere om denne bokserien, en triologi om livet rundt et kloster i England. Jeg er jo egentlig ikke noe glad i historiske bøker, men disse var utrolig bra! Tok lang tid å bli ferdig med de siden jeg så og si bare leser en halvtimes tid før leggedags, men jeg har kost meg med nesten hver eneste side. Anbefales på det sterkeste!

For ca 14 dager siden kjøpte E Regines bok til meg, innlegget finner du her. Jeg kastet meg over den så fort jeg var ferdig med triologien, og det tok ikke mange kveldene å bli ferdig med den. Jeg har jo lest mesteparten av blogginnleggene hennes tidligere, men mye var nytt for meg, og det var også veldig sterkt å lese mange av kommentarene hun fikk. Den får absolutt en anbefaling fra meg!

Nå har jeg satt igang med boka Broder Odd av Dean Koontz.
Koontz har jeg likt i lengre tid og bøkene hans er jo rimelig spesielle, jeg anbefaler denne til de som har en solid dose fantasi og har en åpen tankegang. Er vel halvveis i boka nå, og selv om jeg ikke skal påstå at den er spesielt spennende (ikke ennå ihvertfall), så er den absolutt både morsom, interessant og tankevekkende. Les mer om boka her på Bokkilden.