I dag var det cacher i Ed som sto for tur. Fant frem og skrev ut info til 5 cacher i går kveld, og i dag tidlig pakket vi både mat og kakao og dro avgårde kl 0950. Første stopp var cahcen Inuti, som ligger ved Parsetjärn ved en skanse fra 2. verdenskrig, noe som selvsagt var midt i blinken for E 🙂
Vi hadde jo aldri trodd at vi skulle møte på Darth Vader inni der!!!
Det var massevis med skyttergraver og bunkerser der, så vi gikk rundt lenge og tittet. Veldig spesielt å vite at soldatene lå her for å beskytte Sverige og Norge. Fant cachen til slutt også:
Logget denne kl. 1100 og geocoinen vi fant om fredag fikk ny plass her.

Så gikk turen videre til Bakom. Jeg finnes ikke kjent i Ed, så her kjørte vi totalt feil på første forsøk, men fant greit frem på andre forsøk, og cachen var lett å finne:
Logget denne kl. 1140. Herfra var det fin utsikt over Stora Lee:
Ser dere fulgen i toppen av treet? 🙂

Kjørte så videre til Stora Sågtjärn. Her var ikke GPS’en helt på vår side, men vi fant cachen med hjelp av hintene vi hadde skrevet ut:
Logget denne kl. 1210.

Neste stopp var Under. Da parkerte vi ved brannstasjonen og tuslet derfra og bort til området for cachen. Her var hintene mer til forvirring enn hjelp, så det var heller bare å lete på logiske gjemmesteder, og på ett av de fant vi den:
Logget denne kl. 1245 og tok med oss en travelbug.

Siste stopp i dag var Pinan. Her fikk vi oss en nydelig gåtur i skogen frem til cachen, så også to rådyr underveis. Det var litt vanskelig å komme seg ned til der cachen lå, men vi begynner jo å bli vant med utilgjengelige steder, så det gikk jo greit 🙂
Denne ble logget kl. 1320, og travelbug’en fra forrige cache fikk akkurat plass i denne.
Slo oss ned i mosen rett ovenfor broa og spiste lunch og drakk kakao, utrolig hvor godt maten smaker når man er ute i det fri!
Så satt vi nesa hjemover, og parkerte i garasjen nøyaktig 5 timer etter at vi dro. En kjempefin tur, selv om vi fikk litt regn underveis.

Alle bildene og noen fler fra dagen finnes i denne mappen.