I dag har vi vært virkelig flinke! Har to epletrær i hagen som sårt trenger beskjæring, så i dag har vi fått tatt det ene av de. Ingen av oss har vel egentlig noe greie på beskjæring av frukttrær, men vi vet at epletrær skal se ut som paraplyer, og nå er vi et godt stykke på vei med det ene. Tør ikke ta mer i år da vi er redde for at det blir for hard for det stakkars treet, men det har ihvertfall blitt mye mer luftig. I tillegg fikk E kjørt mesteparten av det vi kuttet ned i fliskutteren, resten skal ligge til tørk, så kanskje det kan bli ved. Kan epletrær brukes som ved?

Etter at vi var ferdige, slang jeg meg ned på sofaen med film, popcorn og appelsinjuice. Tanketom underholdning i The Wedding Planner, men helt greit bare for å sløve litt. Nå er det en tur i dusjen, og så blir det bakte poteter til middag snart.