Jeg prøver å tenke sunt en del av tiden når det gjelder mat. Men jeg er dessverre litt for glad i fet mat til å tenke sunt hele tiden. I dag har vi hatt usunn middag, men den er så god at jeg vil dele den med dere. Tipset til denne retten fikk jeg av C for et par-tre år siden, og det er like enkelt som det er genialt. Noe navn på retten fikk jeg ikke av henne, så her i huset kaller vi det Nachosgryte.

Stek kjøttdeig/karbonadedeig sammen med tacokrydder etter oppskriften på tacokrydderposen. Ha kjøttdeigen/karbonadedeigen over i ildfast form. Stikk nachos ned i kjøttet på høykant. Ha over revet ost i ønsket mengde. Settes i stekeovnen på 200 grader til osten er så smeltet som du vil ha den. Serveres med salat, nachos, rømme og guacamole. Voila!
Dette kan garantert utbedres og utvides med tilbehør i kjøttet, men det er ihvertfall en veldig god start, og mer enn bra nok som den er.