Siden ingen stemte noen veier i mitt forrige innlegg når det gjaldt om jeg skal blogge på norsk eller engelsk, tar jeg avgjørelsen selv og begynner på norsk igjen. Føler at jeg lettere kan få sagt det jeg vil da, tror jeg 🙂

Siden sist har jeg fått en ny runde med influensa. Var hjemme fra jobb hele forrige uke. Forsøkte meg igjen i dag, men ga opp da jeg fortsatt hoster så jeg ser mannen med ljåen, noe som gjør meg totalt utslitt. Skal til legen til onsdag (skal uansett ikke jobbe i morgen), så da får vi se hva som skjer.

Har nå fått plantet ut den nye rosebusken min sammen med en hvit lavendel på hver side av den (det skal visstnok hjelpe til å forhindre lus på rosen). Elsklingen min var så snill og bygde klatrestativ til rosen, se bilde her. Men jeg er stygt redd for at jeg var for tidlig ute med å plante den ut, for øyeblikket ser det ikke ut som den trives så altfor godt. Får bare se an utover sommeren.

17. mai ble feiret i går, se bilder her. Siden formen min ikke var helt på topp, ble det en kjapp tur for å vinke til E’s sønn og T’s barn, og så dro vi og spiste lunch hos mamma og A. Kjempekos og masse god mat som vanlig, men turen gikk hjemover etter et par-tre timer.

Vi fikk ca 3 favner våt ved for en tid tilbake, og det måtte jo stables for tørking. Dessverre makter ikke ryggen min stort av sånn jobb, så E tok den biten. Han var kjempeflink, og her ser du resultatet.