Alt har vært som normalt den siste tiden. Litt jobb, litt shopping og mye avslapping.

Garderoberommet blir sakte men sikkert ferdig. Nesten ferdig med all maling, så det er å få opp lister, spot i taket og legge gulv som gjenstår. Gleder meg sinnsykt til å ta det i bruk!

Etter at vi ble to i huset, ble det litt trangt på kontoret. Så i går ble det utvidet, se bilde her. E har satt opp den delen av bordet som er under vinduet, så det ble litt mer plass på hans side.

I fjor fikk jeg oppskrift på rabarbrasaft av C. Jeg har fått saft av henne tidligere, og den er helt nydelig, men jeg synes jo det var for galt at hun skulle lage både til seg selv og til meg, og så lenge jeg har rabarbra i hagen selv, kan jeg jo lage saft selv også. Jeg har ikke så mye rabarbra, så hvis noen har gode tips for hvordan jeg kan få rabarbraen til å utvide seg, blir jeg veldig glad!
Men jeg hadde ca en kg i fryseren fra i fjor, og fikk plukket ca 600 gram i går, så jeg tok all den ferske og litt av den frosne, og fikk ca 2 liter deilig saft. Den smakte ikke helt som C’s, men det er jo som regel originalen som er best 🙂

I helga har det vært Cars on the Farm her i traktene. Masse nydelige gamle amerikanere som har brummet forbi her, moro at det er litt liv her oppe til tider. Fikk i går kveld telefon fra en kollega som ikke var helt sikker på veien. Jeg fikk forklart henne det, og det endte med at hun og mannen hennes stoppet her og skravlet en times tid før de dro videre. Kjempekos! Fikk sms fra henne i natt med beskjed om å komme og danse, men da sov jeg godt gitt 😉

Til onsdag er det Metallicakonsert som står på plakaten. Gleder meg veldig, blir antagelig en once in a lifetime-opplevelse.

Til helga er det Berbydagene (se i menyen til venstre i vinduet som kommer opp), kun ca 5 minutters kjøring fra oss. Mulig vi tar oss en tur, kan være artig å komme seg bort fra pc og tv en liten stund også. Vi har en kollega som skal spille der, og det er jo ikke dumt å støtte opp om lokalsamfunnet heller.

Venter fremdeles spent på et svar på spørsmålet mitt i forrige innlegg 😉