Til bursdagen min i fjor ønsket jeg meg penger. Ene og alene fordi jeg ikke prioriterer å kjøpe klær til meg selv, og jeg følte at det var på tide med en liten utskiftning av innholdet i garderoben. Fordi mye var slitt, men også fordi jeg har gått med de samme plaggene i åresvis.
Det eneste jeg visste jeg skulle kjøpe, var “kosedresser” og superundertøy, men etterhvert så jeg behovet for fler ting som var nødvendig med nye utgaver av.
Jeg er så utrolig heldig at jeg har snille mennesker rundt meg, så jeg fikk over kr. 6.000,- inn. Og ved å være flink til å kjøpe på salg og andre billige steder, endte jeg opp med 35 plagg hvor snittprisen ble ca kr. 170,- pr plagg!
Jeg er kjempefornøyd, og vurderer sterkt å gjøre samme ting neste gang jeg fyller rundt år, for jeg ser allerede nå nye plagg jeg skulle ha byttet ut 🙂
Tusen takk til alle som bidro med å fornye garderoben min!!!