Tirsdag denne uken var jeg som vanlig hjemme fra jobb, og fikk for meg at jeg skulle ta noen bilder på morgenkvisten. Våkner grytidlig hver dag, og med masse dugg i gresset, håpet jeg på noen fine duggbilder, noe jeg ikke helt fikk til. Men jeg ville få tatt bilder av blomstringen i hagen, og det fikk jeg til 🙂
Bildene kan du se i denne mappen på galleriet mitt.
Nyperosebusken fikk seg en kraftig beskjæring i våres, så nå har den blitt fin igjen. Ser det er noen få døde greiner innimellom, må bare få ork til å ta de.
Fikk tatt ett duggbilde, dvs spindelvev i duggress.
Og så sibiririsen min da…som jeg har blitt så glad i, og som jeg håper vil vokse seg større. Vi må bare få bort noen andre planter (ugress?) som stjeler plass fra den, men det er lettest å ta på våren, så det blir neste års prosjekt. Fikk ikke helt frem fargen på irisblomstene, de er bittelitt mer lilla enn det ser ut som.