Nå om dagen er det moro å følge med på hva som skjer i hagen, se bilder her. Rosen jeg skrev om i dette innlegget har kommet med totalt 11 knupper i år, noe jeg ikke hadde forventet i det hele tatt det første året. Den ene blomsten er allerede avblomstret og en av knuppene har tatt kvelden før den sprang ut, men resten ser bra ut. Jeg er litt skuffet over at blomstene er så åpne, men jeg er fornøyd med rosen allikevel.
Grønnsakene til E er godt i gang. Det blir fler physalis enn jeg hadde ventet, færre tomater enn jeg hadde håpet, jordbær blir det litt av, gulerøttene blir store og fine og brokkolien vet jeg ennå ikke om det blir noe av i det hele tatt.
Har allerede hatt en runde med plukking av solbær, og det er masse mer på buskene. Det blir også mye rips, både rød og hvit, og litt stikkelsbær.
Plommetrærne var en skuffelse i fjor, tror det var 3 plommer. Leste et sted at plommetrærne bare kommer med frukt annethvert år, og det kan godt stemme, for i år er det mengder!
Det er også massevis av bringebærkart, men det ser ut som noen av greinene tørker inn, antagelig fordi sommeren i år ikke har hatt noen mellomtingvær; enten har det vært sykt varmt eller så har det plaskregnet.

Om onsdag var E og jeg en tur og shoppet. Jeg har en stund hatt lyst på ny veske, men har ikke funnet noe jeg har hatt lyst på. Fant da en på Storsenteret, men før jeg titta veldig nøye på den, titta jeg på prisen. Opprinnelig pris: kr. 1.300,-. Tilbudspris: kr. 900,-. Greit at det var en skinnveske, men nei takk! E mente han kunne gi meg den i bursdagspresang, men jeg sa jeg skulle tenke på det, jeg synes det var altfor dyrt.
Klarte ikke få veska ut av hodet, så dagen etter dro jeg nedom butikken igjen, bare for å se om den var så fin som jeg trodde. Det var den, og flaks over all flaks, var den nå satt ytterligere ned, halv pris av tilbudspris, kr. 450,-! Det var bare å shoppe det, og så overlevere den til E når jeg kom hjem med beskjed om at han hadde kjøpt bursdagsgave til meg 🙂 Jeg ville ikke ha den før på bursdagen min, men det tok ikke lang tid før jeg skjønte at jeg ikke ville klare å vente 2 1/2 mnd på den, så da fikk jeg den på forskudd. Er kjempefornøyd, bilde ser du her.