Så kom sola tilbake, ihvertfall for en stund. Må si vi har vært kjempeheldig med ferien, hadde jo strålende vær nesten hele ferien i juli, og nå når jeg har startet på ferie igjen, kom sola tilbake.

Har vært litt ute i dag. Startet med å plukke litt rips, så nå har vi nesten to kilo rips i fryseren. I tillegg tok E opp gulrøttene sine i dag. De ble ikke så store, men de smaker veldig godt! Og så ble det noen artige fasonger på noen av de, se flere bilder i denne mappen.


Så har vi gått en totimers tur i skogen i dag, plukket en del kantareller og piggsopp. Tenker det er ei som kommer tilbake til Norge på mandag som blir glad da ja 😉

Middag i dag blir grillings: marinerte svinefileter, pestopølser og grillskiver sammen med foliebakte potetskiver, potetsalat og tomat- og løksalat med balsamicodressing. Nam!!! Synes vi har vært kjempeflinke til å grille mye i år, vi digger jo grillmat begge to. Og så er det så kjekt å ha tak over deler av verandaen, det gjør at vi får grillet uansett vær.