Jeg er egentlig ikke noe hagemenneske, i den forstand at jeg hater å luke. Derfor har jeg unngått å ha noe særlig med bed og slikt, men har i det siste forstått at det er mye man kan ha i hagen uten å måtte luke. For å gå og klippe av visne blomster er ikke noe problem 🙂
Når jeg hadde grillings med jentene for noen uker siden, fikk jeg en nydelig hortensia. Den har stått på bordet ute, men i går fant jeg ut at jeg vil prøve å plante den ut og se om den klarer å overvintre. Min kjære gravde for meg og vi fikk puttet den i jorda. Så nå er det bare å vente i spenning på neste år 🙂
Fargespillet i blomstene er helt utrolig, bare se her:

Skulle nesten ikke tro det var samme planten, men det er det 🙂 Bildene kan også sees i denne mappen.

Det var også tid for den årlige kontrollen på sykehuset i går. Alt var bra, og jeg regner ikke med å høre noe når prøvene er analysert. Fra neste år slipper jeg å dra til Fredrikstad eller Sarpsborg, da kan jeg ta kontrollene her i Halden. Deilig!

Så dro vi til vår kollega T og hennes mann T og deres herlige firbente vofs C. Hadde en utrolig koselig ettermiddag med god mat, skravling og masse latter. Gleder meg allerede til neste gang!

Når vi kom hjem, rakk vi knapt å skru på pc’ene før vi måtte skru de av igjen på grunn av et voldsomt lyn- og tordenvær. Det gikk rundt åskammene her, noen ganger rett over huset, andre ganger så vi det glimtet på andre siden av åsen. Vi fikk sett to skikkelige lyn også, og det ene av de slo ned i strømledningen ned til naboen. Helt utrolig å se på!