Både vi to fastboende her i huset, og han som er her en gang i uka og annenhver helg har sykler. Men det har ikke vært fungerende sykler i stor grad egentlig. D’s har hatt sin tredje punktering, E’s har hatt et skjevt gir og min har rett og slett støvet ned gjennom flere år. Men nå tok vi oss råd til å få fikset både punktering og gir, og E vasket over min sykkel i dag, så vi måtte jo prøvesykle en liten tur.

Syklet herfra og ned til den nedlagte butikken i Svingen. Kan tenke meg det er et par kilometer dit, og det kjentes mer enn godt i beina. Så enten legger jeg sykkelkarrieren på hylla, eller så må jeg bli flinkere til å sykle oftere. Kanskje like greit med det siste alternativet, med tanke på at jeg vet at snøen og glatte veier kommer snart, så da blir ikke karrieren så lang uansett 😉

Litt mekking må til underveis:

Utsikt fra nedlagte Svingen landhandel: