Denne helgen har vært noe av det sløveste jeg har vært med på på gudene vet hvor lenge. Etter sykkelturen om fredag har vi gjort absolutt ingenting bortsett fra å spise, sove, se på tv og sitte foran pc’n. Og lese da. Og så vasket jeg 3 maskiner med klær i går og var en times tid hos C, men jeg kaller ikke noe av dette for å være spesielt effektiv, konstruktiv eller fornuftig. Men siden vi har en bursdag her i huset til torsdag, får jeg bruke de to siste feriedagene mine på å shine opp litt her. Ikke at jeg har tenkt å bruke to hele dager på det altså 😉

Det er en haug med blogger jeg følger jevnlig med på, og det har dermed blitt en del av den daglige tiden foran pc’n å sjekke etter oppdateringer. Men så har jeg oppdaget at det finnes noe som heter RSS-feed (ja, jeg er treg), en kjekk liten ting som følger med for meg og sier ifra så fort det skjer noe på de sidene jeg har bedt den om å følge med på. Så nå har jeg mange minutter til overs fordi jeg ikke trenger å gå gjennom 20 blogger hver dag, og jeg aner ikke hva jeg skal bruke de minuttene til? Shine opp stua vil vel kanskje noen gi som forslag, antar jeg 😉 På den andre siden bruker jeg nå noen minutter hver dag på å titte på rss-symbolet for å se om det har skjedd noe i noen blogger… 😉

Dette er mitt innlegg nr. 100 siden jeg fikk eget domene og egen blogg (2. juli 2007), hurra! 😀