Så var første dag på jobb etter ferien unnagjort. Overlevde jo, så da skal jeg vel kanskje ikke klage?

D har blant annet i lekse denne uken å få satt bokbind på bøkene sine, og så lenge hverken han eller pappan hans kan det, måtte jeg trå til. Akkurat som jeg kan det?!? Har jo ikke gjort det siden jeg gikk på barne- eller ungdomsskolen selv, og selv om jeg ikke liker å innrømme det, begynner jo det å bli noen år siden… Men selv om det ikke ble helt perfekt, har nå ihvertfall alle bøkene bokbind på seg 🙂

Vi holder jo på med dette garderoberommet vårt, og i sommer fikk jeg den ideen at vi skulle fikse en løsning for å henge opp støvlettene mine, istedenfor at de skal stå på gulvet og få knekk i skaftet. En rundstokk festet med kroker i veggen ble løsningen, for jeg har jo sett at mange skobutikker har klyper med kleshengerkroker som de henger opp støvletter med, så sånne skulle jeg da få tak i. Men lettere sagt enn gjort… Har tittet på nettet, både i interiør- og møbelbutikker, men ingenting. Har tittet på ebay, men ingenting. Stakk så innom en skobutikk og hørte med de, men de kunne ikke love noe, ba meg bare om å stikke innom uti september en gang i tilfelle de kanskje hadde noen til overs da. Men så kom jeg på at jeg har ei venninne som jobber i interiørbransjen, så jeg hørte med henne. Nei, de hadde ingenting slikt på lager, men hun tipset meg om forhandleren de kjøper fra. Sendte en mail dit, og fikk napp! I dag kom esken med 20 klyper til meg:


Og selv om garderoberommet ikke er ferdig ennå, måtte det jo testprøves 😉


Det blir sååååå bra!!! 😀