Nå har det vært stille fra meg noen dager, men blogglufta gikk ut av ballongen gitt… Blir litt sånn at jeg lurer på hvorfor jeg sitter her og skriver… Jeg blogger mye for min egen del, men mest for å dele med leserne mine, men det er ikke så lett å vite om jeg har noen lesere når jeg aldri får noen tilbakemeldinger.
For et par år siden, fikk jeg øynene opp for VGBlogg. Leste masse der, og synes miljøet var helt glimrende! De fleste fikk ihverfall noen kommentarer på alle innlegg, og noen fikk hauger av kommentarer. Og jeg skjønte jo at det inspirerte bloggerne til å fortsette å skrive. Tidlig i år skaffet jeg meg min egen blogg der. Ville være anonym og ikke skrive om personlige ting, og det funket bra. Om ikke kommentarene ramlet inn, så var det ihvertfall en eller to pr innlegg, og det dyttet meg videre i skrivinga. Men så la VGBlogg om hele systemet sitt, de fleste gamle traverne forsvant, og det var rett og slett utrivelig der. Så da slettet jeg den bloggen og viet meg totalt til min egen blogg på mitt eget domene. Men uten at jeg skal bli en av de som skriver “kommenter!” på slutten av hvert innlegg, så føler jeg meg rimelig ensom her inne.

Om søndag var det bra nok vær til å ta en tur i skogen og se etter sopp for min mor. Vi tok med oss to kompostpapirposer, egentlig hadde vi bare tenkt å ta med en. Men dæven som vi var glade for at vi tok med to! For hvert felt med kantareller vi fant, så var det et par felt rett i nærheten med like mye. Jeg sprang rundt med rumpa i været og plukket, mens E satt på sin rumpe og renset. Det endte med at vi var ute i over 4 timer og kom hjem med totalt 3,5 kg! Mest kantareller, men også bittelitt piggsopp. Skal love dere at det var ei som ble strålende fornøyd når jeg stakk utom hytta med posene i går 🙂