I dag har det tatt av totalt… Dro først til Svinesund så vi var der ca kl 10. Handlet kjøtt i lange baner for å fylle opp fryseren, og ikke minst lyspærer. Jeg aner ikke om det er vesentlig mye billigere enn i Norge, men tok ikke sjansen på at det skulle være tomt på Kiwi, siden det fra 1.9.2009 er forbudt å importere og å produsere glødelamper i Europa. Og de fleste sparepærene er jo så stygge og stikker på utsiden av lampene, i tillegg at jeg har noen lampetter hvor sparepærene vil enten kræsje i skjermen eller at skjermen ikke vil kunne festes på pæra. Knurr!
Så var det winnertip og litt diverse som sto for tur, før vi satt kursen mot Norge for å hente D og så dra på Kiwi. Handlet en haug der også, vi har nemlig begynt å sette opp middagsplan for den neste uken, så slipper vi all den småhandlingen.
Kom hjem med 7 store og 1 liten stappfulle bæreposer, skulle jo nesten tatt bilde av kaoset 😉