Natt til mandag ble E plukket opp av SV for å holde han med selskap på hans tur til Sverige for å hente seg Rottweilervalp. De hadde en hyggelig tur såvidt jeg skjønte, men det var to rimelig trøtte gutter her når jeg kom hjem fra jobb mandag. Og så var det også en skeptisk liten krabat her på 8 uker og 3 dager. Hællenuffen så nydelig! Han tinte litt etterhvert, men på tirsdags morgen oppdaget han sitt eget speilbilde i komfyrdøra, det var skumle greier! Mens vi bare synes det var utrolig moro å høre den lille kroppen knurre som bare det 🙂

Jeg har fått god kontakt med en oppdretter selv, og selv om det er 2 år til vi har råd til hund, har jeg begynt å få sommerfugler i magen allerede. Skal bli moro å se de kullene som kommer neste år, og ikke minst å holde kontakten med oppdretteren, så får jeg bare smøre meg med tålmodighet så lenge 😉 Neida, jeg er ikke valpesyk i det hele tatt… 😉