Så har marerittet blitt virkelighet… Helt siden jeg var liten, har jeg jevnlig hatt nattlige mareritt hvor jeg drømmer at alle tennene mine ramler ut. Jeg våkner gråtende med alle 10 fingrene i munnen, hvor jeg kjenner etter om alt er på plass, noe det alltid har vært. Men nå har jeg fått tannkjøttbetennelse, og 3 tenner er allerede løse. Fikk en hastetime hos tannlegen om tirsdag, og det er ikke akutt ennå, men så fort jeg er klar for det, må 4 tenner ut og bro inn. Herregud som jeg gruer meg!!!

I går var E på et møte på jobben, og så hentet min mor han og kjørte han ut på hytta. Mamma, A og A har fått pulverisert den pilaren som hadde veltet, så E skulle få kastet all stein opp i den gamle brønnen/kjølerommet (eller hva det nå har vært). Jeg hentet han på hytta, og etter den ukentlige handleturen (det er sååå deilig å bare måtte handle èn gang i uka!!!), dro vi hjem. En kjapp middag og dusj senere fikk vi besøk av T og T med virvelvindhunden C, han er jo sååå skjønn! Hadde et par koselige timer med de, før de satt kursen hjem mot Sarp.

I dag tok vi en tur i skogen igjen. Vi fikk gått en fjerdedel av den forrige turen, men brukte allikevel 2 timer og endte opp med 3,1 kg kantareller og piggsopp. Ringte mamma når vi kom hjem, og hennes spontane reaksjon var “Herregud…” 🙂 Men hun ble veldig glad da, skal få levert det etter jobb til mandag.
Her er bilde av fangsten etter halvgått tur:


Fler bilder fra dagens skogstur finner du i denne mappen.