Jeg hater politikk. Finnes lite som er så kjedelig, og derfor gidder jeg jo ikke å følge med noe særlig. Men nå står vi midt oppe i et stortingsvalg, og enten får jeg gi f i å stemme, eller så må jeg finne et parti det er verdt å stemme på.
I skoledebatten på videregående var det ett parti som festet seg hos meg, og de få gangene jeg har stemt etter det, har det vært det partiet jeg har stemt på (bortsett fra ett kommune- og fylkestingvalg, for da fantes ikke det partiet i kommunen). Men så har jeg begynt å tenke at jeg kanskje burde finne ut hva de forskjellige partiene er for og imot, så jeg kan ta et standpunkt utifra hva som er viktig for meg. Det har da gjort at jeg har landet på to partier, og jeg sliter litt med å bestemme meg. Det som gjør det vanskelig, er at jeg kan være veldig enig med ett parti i masse de er for og imot, men så er det ett spørsmål som vi ikke er enige i, og da det spørsmålet er veldig viktig for meg, er det vanskelig å komme til en konklusjon. Kanskje jeg rett og slett må foreta en loddtrekning i morgen?

Jeg følger med på et par “kjendisblogger”, dvs ikke kjendiser som blogger, men bloggere som har blitt kjendiser. Og det jeg rett og slett ikke kan fatte og begripe, er hva som har gjort de til kjendiser? Nå som de har store navn, kan jeg forstå at det er mange treff på bloggene deres, men hva startet dette? De startet med å skrive om hva de spiste til middag, den siste festen de var på, hvor mye de brukte på siste shoppingrunde og at de hater å stå opp tidlig, det vil si akkurat det samme som jeg skriver om (bortsett fra at den siste festen jeg var på er så mange år siden at jeg egentlig burde være fossil nå). Så hva er det som gjør at de havner på topp?