I går fylte A 4 år, og E og jeg dro opp for å overlevere gave og feire litt. C tipset meg om at hun ønsket seg sykkelsete til dukken sin, og siden hun fikk ny sykkel i går, passet jo dette bra. Alltid koselig å feire bursdag, og vi storkoste oss med varmt i koppen, boller og sykling 🙂


Ikke helt i form i dag, så jeg dro tidlig fra jobb. Tok meg en ettermiddagslur på sofaen i sta, og blir vekket av at telefonen ringer. Ikke helt med og ikke helt våken, så jeg rekker å tenke “F…! Jeg har forsovet meg til jobb!”, før jeg ser at det er mamma som ringer, og hun er aldri våken så tidlig på morgenen 😉 Så da kunne jeg puste lettet ut og heller prøve å være våken nok til å skjønne hva hun sa 🙂

Har de siste to dagene fått mail og bloggkommentarer fra tre blogglesere jeg ikke visste jeg hadde. Ukjente navn, men desto mer koselig å høre fra de! Lyser opp hele dagen min å få kommentarer, blir ordentlig glad inni meg og føler at jeg får lyst til å skrive mer. Tusen takk alle tre!