Nå har det virkelig begynt å bli kjølig ute! Det har vært nydelig vær på dagtid den siste uka, men sola varmer ikke så mye lenger, og en morgen var det faktisk et par minusgrader når jeg kjørte til jobb! Så her om dagen måtte vi bite i det sure eplet og starte vedfyringa for denne sesongen. Var bare 15 grader i stua, og det er på ingen måte trivelig… I tillegg har jeg satt igang panelovnen på kjøkkenet og stråleovnene på toalettet og badet. Brrr…

Til tross for dette, er det fremdeles liv i rosene mine. De to på hver side av døra er i full blomst, den gule har kommet med 4-5 nye knupper, og til min store glede har potterosen jeg plantet ut i våres kommet med knupp også! Håper inderlig den rekker å springe ut før frosten tar den, så jeg får tatt bilde!
I går var vi i skogen og hentet granbar (hadde innhentet tillatelse fra grunneier), og fikk dekket over rosene, vil ikke ta sjansen på at de fryser ihjel for meg.

2 uker igjen til bursdag, gleder meg!!! 😀