Så satt jeg her igjen da. Ikke stort som skjer egentlig, dagene går med til jobbing, kjøring fra og til jobb (tar 2 timer totalt når det er tørre veier), middag, litt avslapping og soving. Begynner å jobbe skift fra 5. oktober, men jeg har egentlig vært kjempeheldig med skiftplanen, så der skal jeg ikke klage. Får egentlig sende en takk til en veldig samarbeidsvillig teamleder!

Tomatene og physalisen til E har fått hard medfart i den sterke vinden de siste dagene. Den tomaten som har blitt mest rød ramlet av stilken sin, så den har vi lagt i vinduskarmen, i håp om at den skal modnes og ikke visne. Er masse mer tomater ute, men antagelig er det for lite sol for tiden til at de kommer til å modne. Irriterende egentlig, for de står på tomtas mest solrike sted, vi satt de ut når nattetemperaturen hadde stabilisert seg på minst 10 grader i våres, og de har fått stell hele tiden, så jeg forstår ikke helt hvorfor frukten er så sen.
Physalis har det vært mengder av, men de har ikke modnet på stilken, og når de ramler ned på bakken, sprekker frukten og de smaker egentlig ikke noe godt. Altfor lite søt smak, ligner egentlig litt mer på tomatsmak. Kan det ha noe med at de har stått sammen tomater å gjøre? Takknemlig for svar hvis noen vet…

Skal vi danse begynte igjen på TV2 om lørdag, og som jeg koser meg! Skulle så ønske det fantes slike dansekurs her i Halden, jeg hadde meldt meg på tvert! Tror dansing er den eneste formen for trening jeg synes er virkelig moro, ser ikke på det som trening i det hele tatt. Gikk på swingkurs i 1993, morsomste jeg har gjort noensinne tror jeg.
Turgåing er jo også en strålende fin treningsform, men det er liksom ikke noe moro uten hund…