Nå har vi fått smakt på den første tomaten til E! Smakte kjempegodt, masse tomatsmak! Er en til som så og si er moden der ute, men den har fått noen skader, så vi får se om vi får skjært rundt det.

D var her om helga, og han hadde så lyst til å finne på noe. Så gutta spilte Haldenspillet om lørdag, og på søndag ble jeg med på en runde også. Droppet aksjekursendringene for enkelhets skyld, og bestemte oss for å spille til klokka ble en viss tid, så vant den som da hadde mest i kontanter, og det ble D gitt 🙂
Så dro vi på Peppes hvor gutta spise pizza og jeg spiste en stor salat med masse godt. Dro så videre ned til indre havn for at D skulle skate litt. Jeg gikk da på oppdagelsesferd med kameraet, men det var et lite koselig vær, så det ble ikke mange bildene. Her er ett av de:

Resten av bildene kan du se i denne mappen.
Dro så videre til Hjortsberg skole i håp om at D skulle finne noen bra steder å skate der. Det gjorde han egentlig ikke, men det endte med at vi alle tre hoppet paradis! Det har jeg ikke gjort siden jeg var liten, men det var faktisk ganske moro (og slitsomt…) 🙂