Da har vi lagt september bak oss og oktober er her. Oktober er liksom min måned, ihvertfall en av de første dagene, så det gjør liksom ikke noe at dagene blir kortere, kveldene blir mørkere og at sola varmer mindre 🙂
Men syk har jeg jo blitt igjen da… Kjente at halsen ikke var helt god når jeg kjørte hjem fra jobb om mandag, og den ble bare værre utover kvelden. Når jeg våknet tirsdag var ikke halsen så aller verst, men feberen og bihulene var helt ille. Så det var bare å ringe jobb og si at jeg ble hjemme, og så ringe legen. Fikk time samme dag, det er jo helt utrolig! Men jeg fikk ihvertfall sykemelding ut uka og en henvisning til sykehuset for å få tatt blodprøver der, da lab’en til legen var stengt for dagen når jeg var der. Fikk dratt på sykehuset i går (på fastende mage, så jeg var ikke røyksugen nei…), og til uka får jeg svar på prøvene og ikke minst svar på hvordan kolesterolen min er nå, er et år siden den skyhøye målingen, så jeg er spent.

E er også syk, så vi mistenker at det er D som har smittet oss. Men hvordan vi har blitt syke er egentlig uvesentlig, vi må bare sørge for å ta vare på hverandre, noe jeg må innrømme at jeg er dårlig til. Jeg er flink til å sutre og klage selv, men jeg er ikke noe flink til å ta vare på han når vi er syke samtidig. Fy meg!

I dag har vi fått slappet skikkelig av, noe vi trenger siden vi må rydde og gjøre rent i morgen så huset og vi er klare for selskap på søndag. Så får vi bare satse på at jeg ikke ødelegger trommehinnene til kundene på jobb til uka, for jeg kommer garantert til å få hostekuler mens jeg sitter der 🙂