Var sykemeldt ut forrige uke. Dro på jobb i dag morges, men den hostinga tar knekken på meg (og antagelig alle rundt meg), så jeg dro tidlig hjemover igjen. Stakk oppom legen for å få forlenget sykemelding, det skulle gå greit.
Fikk også resultatet på blodprøvene jeg tok om torsdag, og det viktigste var at kolesterolen min hadde gått ned! Ikke mye, men de tingene jeg gjør for å få den lavere hjelper faktisk, så jeg ble kjempeglad!

Norge rundt har av og til en podcastkonkurranse, og i midten av september sendte både E og jeg inn svar. Og jaggu vant jeg! En lekker stålblå iPod nano på 8 Gb. Satt nesten halve lørdag og prøvde å få noe kontroll over iTunes og dermed også iPod’en, men jeg ga opp (før jeg kastet hele spilleren i veggen), så nå har E overtatt ansvaret for den, og får han det til, har jeg spurt pent om han ikke kan overføre litt av min musikk også. Nå trenger jeg egentlig ikke en iPod, for det lille jeg har behov for musikk borte fra pc’n får jeg dekket gjennom mp3-spilleren på mobilen, men det hadde jo vært moro å hatt muligheten til å bruke iPod’en da.

I går hadde jeg bursdag! Jeg blåser i hvor gammel jeg blir (tror jeg), men jeg blir som en unge igjen når det er snakk om gaver og feiring. Mange voksne dropper feiringen av seg selv og fokuserer heller på barna, men det synes jeg er feil (selv om jeg hadde hatt barn). Det er en dag i året som er min dag, og den vil jeg holde på! Så ved 12-tiden kom de første gjestene, og de siste dro litt etter kl 16. Kjempekoselig dag med gode venner, gode kaker og herlige gaver!
Når jeg var yngre og så på Sky Channel, fantes det en tegneserie om Care Bears, og jeg har alltid ønsket med en sånn bamse (ja, jeg elsker bamser 🙂 ). Og i går fikk jeg en av min kjære E! Den synger to sanger hvis du holder den i hendene (labbene? potene?), og den er jo bare skjønn 🙂


Fler bilder fra feiringen finner du i denne mappen.