For to år siden var jeg forlover i et bryllup, og da var det på sin plass med støpte negler med french tip. Følte meg skikkelig elegant og har hele tiden etter det hatt lyst på det igjen. Men det er en utgift jeg rett og slett ikke tar meg råd til, og hadde tenkt å vente med det til bryllupet.
Men så har jeg en så snill kjæreste som ga meg penger til å få meg lekre negler, og i dag bar det til Beauty4All i by’n. Dyktig jente som tidligere har vært hos Spa & Velvære, men som nå har startet opp for seg selv og jeg ble henvist til henne fra Spa & Velvære (da sistnevnte nå bare gjør manikyr).
Her er resultatet, er det ikke lekkert? 🙂


Du kan se stor versjon av bildet her.

Skjerfet jeg har under hendene mine er også kjøpt for bursdagspenger, sort med dusker fra Lindex.

For et par år siden fikk jeg et stort håndlaget treskilt med navnet på huset mitt frest ut av et vennepar. Jeg falt pladask for det, men ville ha maling i bokstavene og også klarlakkert det, men har rett og slett vært ekkelt treg og ikke fått kjøpt maling og lakk. Men nå fikk jeg penger til bursdagen min av de jeg opprinnelig fikk skiltet av, så i dag fikk jeg kjøpt maling også, og til helgen blir det å få det ferdig. Nå er jeg fryktelig lite kreativ av meg, men jeg håper jeg får det til å se ut sånn som jeg forestiller meg 🙂

Så i dag har jeg hatt litt bursdag igjen, og det er fortsatt litt penger igjen som det skal shoppes litt mer for. Gleder meg!

Forresten: er fremdeles ikke i form, hoster til jeg ser mannen med ljåen og holder meg mest mulig i ro. Bare det å gå opp i 2. etasje fremkaller hostekuler så jeg brekker meg, og det nytter jo ikke å snakke med kunder på telefonen da… Gleder meg til å bli frisk!