At høsten har kommet, er det ikke noe tvil om. Men rosebuskene mine har tydeligvis ikke helt skjønt det… De to buskene på utsiden av døra blomstrer som bare det. Potterosen jeg plantet ut i sommer har kommet med sin første knupp, men den kommer antageligvis ikke til å springe ut. Og den gule rosen jeg kjøpte i sommer har kommet med 4-5 knupper til, som nok lider samme sjebne som potterosen. Men så lenge de overlever til neste år og kan gi meg masse nydelige blomster da, er jeg strålende fornøyd 🙂 Bilder av alle tre rosene kan du se i denne mappen.

For et par år siden fikk jeg et husskilt av et vennepar. Navnet på huset mitt er frest ut for hånd og på øyemål, og jeg falt pladask for det umiddelbart! Men dessverre har det blitt liggende bortgjemt i påvente av at jeg skulle få kjøpt maling og lakk, og jeg har hatt så dårlig samvittighet for det. Så i år ønsket jeg meg nettopp maling og lakk av det samme venneparet, fikk handlet det i forrige uke. Lørdag gikk med til maling av bokstavene, søndag gikk med til lakkering og opphenging. Og det ble jo så fint! Tydeligvis skulle det henge akkurat der det ble hengt opp, for 10 sekunder etter at det fant sin plass på veggen, sa E at “der har det jo alltid hengt!” 🙂