Skulle jobbe kvelden om fredag, men våknet tidlig som vanlig, stupmørkt ute. Hører det plasker i terrassegulvet, så da vet jeg med sikkerhet at det regner kraftig. Sløver foran pc’n og litt i sofaen en stund før jeg går på kjøkkenet for å sette på kaffe til min kjære og te til meg selv. Da har det blitt litt lysere ute, så jeg kaster et blikk ut av kjøkkenvinduet og ser at det snør! Årets første snø kom altså fredag 16. oktober. Den ble ikke liggende særlig lenge, men lenge nok til at jeg rakk å ta et bilde:


I går var det shoppingdag. Først på Svinesund en tur, fikk handlet en del kjøtt og litt diverse. Så var litt av pengene jeg fikk til bursdagen min øremerket en ny olabukse, men ingen av modellene jeg prøvde på Lindex passet meg noe særlig. Dumt, siden ihvertfall en av de var kort nok i beina, og jeg tror jeg i løpet av alle år bare har hatt et par olabukser som mamma ikke har trengt å legge opp for meg. Men jeg fikk kjøpt meg to par Ulvang-sokker og en ny mascara, i tillegg til et par bursdagspresanger til ei venninne.

I dag fant jeg ut at det var på tide å gjøre nytte av all rips som har ligget i fryseren en stund, så det var tid for ripssaftkoking. Måtte ta det i to omganger, men endte til slutt opp med 3 liter saft hvor en flaske ligger i kjøleskapet og resten nå står i fryseren. Den ble helt brukbar i smak. Kunne nok vært litt søtere, men da er jeg redd den hadde blitt klissete.


Begge bildene finnes i større størrelser i denne mappen.