Det har vært stille fra meg lenge nå. Bortsett fra et innlegg i bryllupsbloggen, har jeg ikke “klort noen bokstaver ned på papiret” på 14 dager, rett og slett fordi det ikke er stort å skrive om.

Fikk kjøpt meg olabukse til slutt. En mørkebrun sak på KappAhl som nå befinner seg hos min mor så hun får lagt den opp. Er man bare 158 cm lav, er det sjelden man finner seg bukser som er korte nok.

Mascaraen jeg nevnte i forrige innlegg var ikke verdt papiret kvitteringen for den var skrevet på engang. Ja, den satt hele dagen, men den var vanskelig å ta bort og det ble klumper på vippene mine, og da er den bare blæh i mine øyne. Fikk kjøpt nok en ny mascara om fredag, så får vi se hvordan den duger. Ikke vannfast denne gangen, bare det er jo en utfordring når man gjesper så tårene triller og man skal ut i all slags vær for å røyke på jobb.

Hadde verdens verste skallebank om onsdag, så jeg dro hjem fra jobb. Har vært uggen hele uka egentlig, så jeg ble hjemme torsdag og fredag, og føler meg forsåvidt litt bedre i dag. Så da er det back to work i morgen, krysser fingrene for at det går bedre.

Mamma og A kom hjem fra Danmark søndag for en uke siden, og i går kom de en liten tur på besøk, hovedsaklig for at E skulle skifte til vinterhjul for mamma. Fikk skravla litt samtidig, kos å se de igjen når det går så lang tid mellom hver gang.

I dag har vi fått tatt ned klematisen ved inngangsdøra. Blir kjempetomt når den er borte, men den kommer jo tilbake neste år 🙂

Har fått kjøpt to julepresanger til elsklingen min allerede, deilig å ha fått satt igang! Så satt jeg og tittet litt på sidene til billettservice her om dagen, og så plutselig at Riverdance kommer til Oslo Konserthus i januar. Ringte til mamma og spurte om ikke hun og A ville gi E og meg billetter i julepresang, så får de billetter av oss, og det var helt greit for henne. Så da er det i boks også, det blir koselig med en Oslotur igjen.
Neste steg blir å innhente ønsker fra alle mine kjære, og så er det bare å shoppe når anledningen byr seg. Synes jeg var litt sent ute i fjor, så da er de bare å sette igang så tidlig som mulig i år. Under to mnd igjen til jul nå!