Etter fredagens grusomme kjøreopplevelse var det ingen tvil om at jeg måtte ha nye dekk på bilen. Med en feriedag i dag var det ingenting annet å gjøre enn å ringe for å sjekke pris og bestille time. Tidlig oppe som jeg er, fikk jeg ringt kl. 0730, dvs da sjappa åpnet. Pris for 4 nye piggdekk lagt på bil: kr. 3.540,-. Time: kl. 0900. I DAG!!! Helt utrolig service! Dro hjemmefra kl. 0815, var på plass kl. 0850, bilen ferdig kl. 0910. Helt strålende! Tusen tusen takk til Halden Dekk!

Kom oss hjem og slappa av et par timer før rastløsheten overtok i mine bein. Har snakket om en liten stund å få tatt oss en tur i lysløypa på Prestebakke, men enten har vi ikke hatt tid, eller så har det vært dårlig vær. Men i dag var det ihvertfall opphold, så vi fikk på oss turtøy og kjørte bort. Er ikke kjent der i det hele tatt, men vi fulgte hovedløypa en liten stund etter parkeringsplassen, før vi gikk over på en sti gjennom skogen. Havnet da ute på hovedløypa igjen, men helt ute ved riksveien. Fulgte så løypa tilbake til bilen. Sjekka kartet når vi kom hjem, og det viste seg at vi da egentlig har gått hele lysløypa rundt nesten. Herlig tur!
Deler av løypa går inntil bunnen av Ørsjøen, tok noen få bilder der. Virket som et idyllisk sted å campe på sommeren, hvis jeg noen gang skal få testet ut å sove ute under åpen himmel 🙂

De to andre bildene finner du i denne mappen.