Fikk ikke tid til å blogge i går, so here goes:

Etter en helt vanlig dag på jobb, hvor jeg droppet lunch og tok en halvtime ubetalt fri, kom jeg meg avgårde litt før kl. 15. Dro rett til Plantasjen og kjøpte en bukett roser og et rødt pyntehjerte. Kjørte ut på hytta og la ned tre roser og hjertet på graven til Arkas, han hadde fylt 12 år i går…
Kjørte så og hentet D, og vi dro hjem og fikk i oss pannekaker til middag. E og jeg ettårsforlovelsesdag i går, så jeg satt igjen kort og gave til han som han fant når han sto opp, og han fikk buketten med roser også 🙂
Fikk slappet av litt foran tv’n/pc’n før mammas kjæreste A kom. Mamma hadde syklubb, så han måtte ut av huset, og da benyttet han sjansen til å komme hit for å få litt pc-hjelp. Han hadde med sjokoladekake og donuts, så vi koste oss 🙂
Totalt utslitt etter en lang dag, så da var det stort sett rett i seng når han dro.

I dag har vært en normal dag med alt det innebærer, nå skal vi snart lage handleliste for den neste uka, så D og jeg får handlet i morgen ettermiddag. Da skal det bli godt med helg!!!